Bestel vóór 11.00 uur

Bestellen is een eitje: vóór 11 uur 's ochtends besteld betekent afhalen op dezelfde dag. Als je na die tijd bestelt, kies je gewoon de dag die jou het beste uitkomt. Hoe dan ook, ik doe een goede poging om jouw broodjes op het gewenste moment klaar te hebben staan.

Hoe kan je bestellen?

Gebruik om te bestellen het onderstaande bestelformulier of bel naar 06 16706734 om je keuzes door te geven. Het verschuldigde bedrag kan je afrekenen tijdens het afhalen bij Daily Meel.

Bestelformulier

Velden met zijn vereist

Wat wil je afhalen?

Bekijk mijn menukaart voor een uitgebreide omschrijving van de broodjes.

Ook lekker met streaky bacon (+€2,00), geef dit aan bij de opmerkingen onderaan het formulier.
Kan ongezonder met wat ham (+€2,00), geef dit aan bij de opmerkingen onderaan het formulier.

Dranken en meer

Warmhouders, nattigheid, zoete koek en opstarters kan je tijdens het afhalen ter plekke bestellen. Ik maak ze dan in een mum van tijd Meel To Go!


Op dit moment ben ik geopend

Op dit moment ben ik gesloten

Openingstijden

MaandagGesloten DinsdagGesloten Woensdag11.00 - 17.30 uur Donderdag11.00 - 17.30 uur Vrijdag11.00 - 17.30 uur Zaterdag09.00 - 17.30 uur Zondag11.30 - 16.00 uur ⤸  (Minimaal tot 16.00 uur, daarna zolang ik er nog zin in heb)

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Gasten over Daily Meel

Volg Daily Meel op Instagram

Over Meel

Daily Meel is natuurlijk een beetje geleend van de welbekende krant, maar Meel staat voor: mij! Ik ben dus Melian, maar beter bekend als “Meel”. Na jaren in een aantal Dordtse horecazaken te hebben gewerkt is nu mijn eigen hoofdstuk aangebroken.

Kom langs bij Daily Meel voor lunch, zoete koek en gezelligheid! Ik sta voor je klaar bij de Nieuwstraat 8 in het centrum van Dordrecht.

Meer over Meel